Rawsome Vinegars BIO ocet Granátové jablko vzniká přirozenou fermentací 500 ml

Neohodnoceno
Rawsome Vinegars je řada bio, nefiltrovaných a nepasterizovaných ovocných octů ze Španělska. Obsahují prospěšné bakterie, enzymy a bílkoviny. Měli jste už lahodné granátové jablko v raw stavu? Tak si ho pojďte vychutnat na steroidech, kterou je fermentace! (:
170 Kč 151,79 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 913834362697639
Rawsome Vinegars BIO ocet Granátové jablko vzniká přirozenou fermentací 500 ml
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

 

Proč koupit

Octy Rawsome Vinegars jsou bohaté na antioxidanty, vitaminy a minerály a mohou pomoci podpořit trávení a imunitu. Na výběr, kromě octu z exotického granátového jablka, máte také ze dvou druhů jablečného octa - čistě jablka a druhý, který je obohacen o další dvě úžasné složky a to bio zázvor a bio kurkumu.

Rawsome značka je španělskou odpovědí známější americké značce Bragg, kterou také prodáváme a exkluzivně dovážíme asi 5 let, ale protože se neustále produkt zdražuje a značku už nevlastní rodina Bragg, ale korporát, chtěli jsme vám nabídnout stejně dobrou alternativu, ne-li lepší, a lokální z Evropy. 

Když nás výrobce Robert oslovil, a poslal nám na zkoušku pár kusů, zamilovali jsme se - ocet pijeme již mnoho let, ještě dávno předtím než z toho influenceři učinili objev roku (cringe). Jeho specializace je pouze výroba octa z ovoce a kromě jablek také vytvořil lahodný ocet z granátového jablíčka. Nově se chystá ocet z malin a rýžový ocet. 

Pokud preferujete jemnější chuť kokosového octa, máme pro vás to nejlepší přímo od výrobce na Srí Lance, Ceylon Kokonati. 

Pozitivní účinky octa z granátového jablka

Granátové jablko, které obsahuje významné množství fenolických látek, je známé pro svůj antioxidační účinek fenolických sloučenin a ochranný účinek proti mnoha onemocněním.

 

Granátové jablko, které je označováno za přírodní antibiotikum, obsahuje nejsilnější antioxidanty vitaminy C a E, karotenoidy, koenzym Q-10, flavonoidy, lutein, kyselinu alfa-lipoovou.

  • Podpora trávicího systému: Ocet z granátového jablka je bohatý na kyselinu octovou, která pomáhá trávicímu systému. Zvyšuje tak schopnost těla přijímat základní živiny z potravy, kterou sníme. Chcete-li toho využít, přidávejte ocet z granátového jablka do salátů nebo ho užívejte jako nápoj (rozmíchejte 1-2 polévkové lžíce ve sklenici vody) před jídlem nebo po něm. To pomůže zlepšit vstřebávání základních minerálů obsažených v potravinách.
  • Zlepšení tělesné výkonnosti: Snadné vstřebávání životně důležitých minerálů obsažených v potravinách nám pomůže v boji proti mnoha civilizačním nemocím. Protože ocet z granátového jablka napomáhá našemu trávicímu systému, podílí se na zlepšení zdraví tím, že umožňuje našemu tělu lépe fungovat.
  • Lepší vstřebávání vápníku: Lidé trpící nesnášenlivostí mléčných výrobků (intolerancí laktózy) budou potřebovat alternativní zdroje vápníku. Ten může pocházet ze špenátu, brokolice nebo česneku. Pokud do těchto potravin přidáte kapku octa z granátového jablka, může vaše tělo vápník lépe vstřebávat.
  • Snížení hladiny cholesterolu a krevního tlaku: Stejně jako konzumace meruňkových semínek může i ocet z granátového jablka snížit hladinu cholesterolu a krevního tlaku. To nepřímo pomáhá snižovat pravděpodobnost srdečních onemocnění a mrtvice. 
  • Zlepšuje paměť a náladu: Ovoce granátového jablka je bohaté na flavonoidy a antioxidanty, které kontrolují volné radikály a pomáhají zlepšovat paměť a případné výkyvy nálad, jako jsou deprese. Sytě rubínově červená barva granátového octa svědčí o velkém zastoupení flavonoidů, a tedy i o jeho prospěšnosti.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: